HÄR PRESENTERAS AKTIVITETER I OCH RUNT NERJA

Hyra Paddle Surf eller Kanot

Plats: Playa Burriana och Maro -Nerja. Datum:  daglig verksamhet. Svårighetsgrad: Låg

Om du vill uppleva Cliffs of Nerja och Maro följ då med Educare Aven på en härlig tur bland grottor och vattenfall. Välj Paddle Surf eller kanot.
Från april till oktober går det att hyra varje dag, 10:00 / 13: 00 / 16:00 / 19:00. Du måste vara på plats en halvtimme innan bokad tid. Boka på plats eller telefon alt. mail.

Bokningar per telefon: 600 620 054, Bokningar via e-post: kayak@educare-aventura.com    Följ oss på Facebook

Hyra cykel och guide

Bra sortiment för att hyra cykel med snabb och proffsig service. Kan vara en fördel (som alltid) att kunna prata spanska även om engelskan funkar.

Jesus som äger butiken är också guide. Förutom att man får ett bra träningspass för kroppen får man dessutom massor av information om cykel och Nerja.

Besök gärna deras hemsida: www.xbikenerja.com

La Cueva de Nerja

La Cueva de Nerja bröt tusentals år av tystnad efter att ha blivit upptäckt av fem ungdomar från den närbelägna staden Maro. Människorna i detta område visste att det fanns en liten hålighet i berget som kallades för kyrkogården, men ingen hade vågat gå in. En dag bestämde sig Francisco Navas Montesinos, Manuel och Miguel Muñoz Zorrilla (bröder), José Luis Barbero de Miguel och Jose Torres Cardenas för att följa en flock fladdermöss som kom från en smal spricka i väggen i berget.
Läs hela berättelsen här.

Rio Chillar

Nerjas mest kända vandring. Här vandrar man i en canyon, en liten flod som rinner genom en enorm bergsmiljö. Tag med oömma skor och förbered er på en riktigt blöt och rolig upplevelse, något som bara måste göras när man är i Nerja!

El Caminoto del rey

Den drygt 100 år gamla ”Kungsstigen” återinvigdes våren 2015 och har snabbt förvandlats till en av de största sevärdheterna i Málagaprovinsen. Följ med Sydkusten på en av Europas mest svindlande vandringsleder! Reporter: Mats Björkman

Läs mer här:  www.caminitodelrey.info

Baviera Golf

är en flack bana som kännetecknas av sina breda greener med många onduleringar, ett stort antal hinder som erbjuder en mängd olika slag och passar alla typer av handikapp.

Varierande hål med fantastiska vyer av både Medelhavet och bergen. Detta bidrar till en njutbar och oförglömlig dag på  Baviera Golf . Klubbens stora hjälpsamma team gör att Baviera Golf har en av de bästa ”Pay & Play” kurserna i världen.

”Jag känner mig mycket stolt över att ha utformat detta stora golfområde som gör dig och mer än 35.000 spelare nöjda varje år.”
José María Cañizares